Kookcursus vlak bij Rotterdam

Bent u op zoek naar een voordelige en compleet verzorgde kookcursus vlak bij Rotterdam? Bij Fles & Mes uit Dordrecht kunt u gezellig met uw vriendengroep of collega’s een kookcursus in Dordrecht volgen. Onder begeleiding van onze chef-kok bereidt u samen de lekkerste gerechten, waarna u in een sfeervolle ruimte aan tafel gaat om alle bereide gerechten op te eten. De kookworkshop is inclusief binnenlands gedestilleerde drankjes, koffie en thee. Kortom, een super leuk uitje!

Een compleet verzorgde kookcursus nabij Rotterdam

Volg de compleet verzorgde kookcursus in Dordrecht van het cateringbedrijf Fles & Mes met uw familie, vrienden of collega’s. Leer gezellig een dagje met uw vrienden goed koken. Tijdens de cursus leert u onder meer hoe u met gevoel de lekkerste gerechten kunt maken. Ook voor een leuk bedrijfsuitje met als doel teambuilding is onze kookcursus uitermate geschikt. Na deze cursus kunt u voortaan de bedrijfscatering verzorgen. De gehele kookworkshop inclusief het aansluitende diner duurt ongeveer vier uur en is te boeken vanaf twaalf personen. Bij groepen van 25 of meer personen, wordt de groep in tweeën gesplitst. Een groep neemt deel aan de kookcursus in Dordrecht en de andere groep neemt deel aan een productproeverij naar keuze. De kookcursus nabij Rotterdam vindt plaats in de Raedtskelder in Dordrecht. Deze toplocatie is één van de meest sfeervolle locaties van Dordrecht.

Boek nu uw kookworkshop bij ons

Heeft u minimaal twaalf vrienden, familieleden of collega’s overgehaald om deel te nemen aan de kookcursus vlakbij Rotterdam? Dat is mooi! U hoeft nu alleen nog de cursus te boeken. Om te boeken, stuurt u een e-mail naar info@flesenmes.nl. Wilt u liever bellen? Pak uw telefoon en bel naar 078 635 635 8. Natuurlijk kunt u ook gezellig langskomen in het Energiehuis in Dordrecht. Onder het genot van een lekker hapje en een drankje kunt u de kookcursus boeken. Wilt u graag diner voor thuis? Bekijk dan onze webshop.