Introductie

FLES&MES catering events is een full service cateringbedrijf / partycateraar dat zich sinds 2004 onderscheidt door een frisse en klantgerichte aanpak tegen een FLES&MES scherpe prijs. Of het nu gaat om een partycatering of een geheel verzorgd evenement op locatie, onze organisatie staat garant voor succes en kwaliteit.

Wij zijn gevestigd in Dordrecht, Zuid-Holland, maar verzorgen ook catering en events in de Drechtsteden en door de rest van Nederland. Zakelijk of particulier, van bruiloft tot relatie-event. Alles is mogelijk!

FLES&MES hecht waarde aan het ecologische aspect. Duurzaam en maatschappelijk ondernemen staat hoog in het vaandel. Wij werken daarom met een vers keuken waarbinnen zoveel mogelijk met biologische en streekgebonden producten wordt gewerkt.

De bedrijfsformule van FLES&MES is simpel en krachtig, wij bieden professionele en unieke full service catering met een persoonlijke touch en overtreffen graag elke verwachting! 

FLES&MES wordt geleid door een creatief en flexibel team die de wensen van haar opdrachtgevers waarborgt. Het bedienend personeel is vakkundig, gastvrij en ervaren. Onze representatieve medewerkers staan voor gastvrijheid en professionaliteit. 

Naast catering en events bieden wij sinds een aantal jaar ook kookworkshops aan, hiervoor werken wij samen met professionele partners. Een workshop is mogelijk op een van onze locaties, maar uiteraard ook op uw eigen locatie! 

Elke opdracht is maatwerk. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Op onze website vindt u alle benodigde informatie. Wenst u meer informatie of heeft u een vraag, neem vrijblijvend contact met ons op!