Naast een aantal eigen locaties in Dordrecht en omgeving beschikt Fles & Mes ook over een keur aan locaties in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Rotterdam tot aan de rest van Zuid-Holland.

Laat u inspireren door de locaties op deze pagina! Wij adviseren u graag bij het vinden van een geschikte locatie voor uw gelegenheid. Neem gerust contact met ons op, zodat wij kunnen meedenken met uw wensen.

Fles & Mes catering events beschikt over een zeer bijzondere locatie in de binnenstad van Dordrecht. Een verborgen geheim uit de rijke historie van Dordrecht, gelegen op de meest verrassende locatie: in hartje centrum, onder het Stadhuis.

Een feest, receptie of bedrijfsevenement in een groene oase? Met de TuinExperience heeft Fles & Mes een prachtige buitenlocatie in huis.

Kinepolis is dé bioscoop van Dordrecht, aan het Energieplein tegenover grand café KHOTINSKY.

Naast de nieuwste blockbusters is de bioscoop met zes zalen ook goed geschikt voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten.

Waardevol vergaderen in een oud bankgebouw? Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, is in een prachtig Rijksmonument het Meeting House gevestigd.

Samenkomen in een historisch pand uit de 14e eeuw. ’t Zeepaert; een groot, laatmiddeleeuws huis met een gotisch karakter aan de Wijnstraat in het centrum van Dordrecht. In het gebouw zijn zeven kamers beschikbaar voor o.a. vergaderingen en workshops.

Voel de historie van Dordrecht met een imposant uitzicht als hoogtepunt! De middeleeuwse Grote Kerk van Dordrecht is een gebouw met een rijk verleden, waarvan de oorsprong ligt in de 11e eeuw.

In het pand ‘de Gulden Sleutel’ is sinds eind vorige eeuw een sfeervolle locatie gevestigd voor bijeenkomsten en kleine groepen. De Sleutel is door haar warme uitstraling uitermate geschikt voor besloten bijeenkomsten zoals vergaderingen, meetings, recepties en borrels.

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie? Dan helpen wij u graag zoeken!  Of u nu een pand zoekt met een statige uitstraling, een zaal die apart is, iets groots of juist iets dat intiem en sfeervol is. 

Wanneer u op uw eigen locatie een gelegenheid wilt laten verzorgen dan staat Fles & Mes graag voor u klaar! Zowel op zakelijk gebied als in de privésfeer zijn wij uw ideale partner.