Walking dinner

Geniet in een informele sfeer van een walking dinner.
Uw eigen restaurantbeleving aan huis of op een externe locatie.
De nadruk bij een walking dinner ligt vooral op het sociale aspect.
Daardoor is deze vorm van dineren uitermate geschikt voor een bruiloft, een bedrijfsfeestje of een congres.

Tijdens een walking dinner draait het om het delen van heerlijke gerechten en het creëren van onvergetelijke momenten.
Onze walking dinner-ervaring biedt u de mogelijkheid om in een informele en gezellige sfeer te genieten van een staand diner dat zich uitstrekt over ongeveer 3,5 uur.

Wat kunt u verwachten?
Ons walking dinner concept omvat een reeks van diverse kleine gerechten geserveerd op bijpassend servies.
Het sociale aspect staat centraal, want wat is er beter dan in goed gezelschap te genieten van heerlijk diner?
Wij verzorgen niet alleen de maaltijd, maar serveren ook de gerechten en de drankjes, en nemen bovendien de afwas voor onze rekening, zodat u zich volledig kunt concentreren op het creëren van waardevolle herinneringen.

Arrangementen op maat
Hoewel onze prijzen en personele inzet gebaseerd zijn op groepen vanaf 40 personen, bieden wij ook mogelijkheden voor kleinere gezelschappen.
We stellen graag een offerte op maat voor u samen, waarin we de prijzen en personele bezetting inzichtelijk maken, zodat uw walking dinner perfect past bij uw specifieke behoeften. Het draait om het bieden van een unieke en onvergetelijke ervaring.

Voor wie is het geschikt?
Het walking dinner is geschikt voor diverse gelegenheden, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten en congressen.
Het is een geweldige manier om in een ongedwongen setting te genieten van heerlijk eten en fijne gesprekken.

Eigen locaties Fles&Mes beschikbaar
Bij Fles & Mes bieden we ook de mogelijkheid om uw walking dinner op een van onze eigen locaties te organiseren.
Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement, onze locaties bieden een prachtig decor voor uw walking dinner.

Onze Eigen Locaties:

  • De Raedtskelder: Een verborgen parel uit de rijke historie van Dordrecht, gelegen op de meest verrassende locatie: in hartje centrum, onder het Stadhuis.
    Deze historische locatie, oorspronkelijk gebouwd in 1383, heeft door de eeuwen heen veel veranderingen ondergaan. Vandaag de dag biedt De Raedtskelder een sfeervolle omgeving voor bruiloften, representatieve evenementen en diverse bijeenkomsten.
  • Brasserie Biezz: Nog een van onze eigen locaties, ook gevestigd in Dordrecht, Brasserie Biezz biedt een eigentijdse en gastvrije ambiance voor uw bijeenkomst. Brasserie Biezz  is gelegen naast het Biesbosch Centrum, in het hartje van de Dordtse Biesbosch. Biezz beschikt over een besloten ruimte en een heerlijk terras die te boeken zijn voor diverse gelegenheden. Boek de ruimte in combinatie met een van onze arrangementen voor zakelijke bijeenkomsten, recepties, en speciale evenementen.

Neem contact met ons op om uw walking dinner te plannen en samen iets bijzonders te creëren op een van onze eigen locaties of op de locatie van uw keuze.