Over Fles & Mes

Fles & Mes is een full-service cateringbedrijf. Gestart in 2004. We bouwen op onze jarenlange ervaring en het door ons opbouwde netwerk van professionele partners. Zo zorgen we met ons compacte en flexibele team voor catering en events met impact!

We onderscheiden ons door persoonlijk contact, korte lijnen, een moderne keuken en een keur aan unieke locaties. 

Fles & Mes is gevestigd in het historische Dordrecht in Zuid-Holland. We verzorgen niet alleen catering en evenementen in de Drechtsteden, maar net zo goed door heel Nederland. Zakelijk of particulier, van een intieme bruiloft tot een grootschalig bedrijfsevenement. Alles is mogelijk!

Met ons team én rugdekking van een uitgebreid netwerk van professionele partners bieden we u kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ons bedienend personeel is vakkundig, gastvrij en ervaren . De representatieve medewerkers van Fles & Mes staan voor gastvrijheid en professionaliteit.

Elke opdracht is maatwerk, vinden wij. We spreken uw wensen graag persoonlijk met u door. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Op onze website vindt u alle benodigde informatie over catering, events en onze locaties. 

In november 2020 hebben wij aan onze website een webshop gekoppeld. Zodat u thuis ook kunt genieten van diverse arrangementen. Wij bezorgen van dinsdag t/m zondag binnen de Drechtsteden.
U kunt uiteraard ook uw bestelling komen afhalen. (Baanhoekweg 53 te Dordrecht)

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!