Barbecue catering nabij Rotterdam

Wilt u de barbecue catering nabij Rotterdam en Dordrecht graag door iemand anders laten verzorgen? Schakel dan meteen het Dordtse full-service cateringbedrijf Fles & Mes. Wij dragen graag ons steentje bij. Wij regelen vlees en vis, diverse salades en andere heerlijke bijgerechten, het servies en alle barbecuebenodigdheden en bezorgen het gratis bij u op locatie. Uw enige taak is zorgen voor voldoende personen.

Een compleet verzorgde barbecue catering dicht bij Rotterdam en Dordrecht

Geniet van de zon met lekker barbecuevlees en -vis op uw bord en laat het full-service catering bedrijf Fles & Mes uit Dordrecht het werk doen. Wij nemen graag de werkzaamheden uit uw handen en verzorgen deze bijzondere gelegenheid met ons enthousiaste team van koks en bediening. Met onze barbecuearrangementen of zomerbuffetten verwent u uw gasten met kleurrijke en zomerse gerechten. Al onze buffetten worden afgeleverd inclusief servies en bestek. Daarnaast kunnen wij ook de afwas voor u uit handen nemen, een BBQ regelen en eventueel meubilair verzorgen.

Boek nu uw barbecue catering om en nabij Rotterdam en Dordrecht

Neem contact met ons op als u de barbecue catering nabij Rotterdam en Dordrecht wil uitbesteden. Wij doen het graag voor u. U kunt gezellig lanskomen bij ons in het Energiehuis in Dordrecht. Heeft u geen tijd om even langs te komen? U kunt ook bellen naar 078 635 635 8 of een e-mail sturen naar info@flesenmes.nl. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u een andere vraag, opmerking of wilt u bijvoorbeeld catering aan huis in de buurt van Rotterdam? Ook dan kunt u contact met ons opnemen of kijk in onze webshop.