Uw locatie

Wanneer u op uw eigen locatie een gelegenheid wilt laten verzorgen dan staat Fles & Mes graag voor u klaar! Ook als u op zoek bent naar een bijzondere locatie helpen wij u graag zoeken!  Of u nu een pand zoekt met een statige uitstraling, een zaal die apart is, iets groots of juist iets dat intiem en sfeervol is. Zowel op zakelijk gebied als in de privésfeer zijn wij uw ideale partner.

Van een hapje en een drankje op uw verjaardag thuis, een afscheidsborrel op de zaak, een compleet buffet in uw bedrijfskantine tot een groot feest in een bedrijfshal. Wij zijn u van dienst met onze vele catering mogelijkheden.

Fles & Mes biedt u eindeloze mogelijkheden en heeft connecties met vele bijzondere én passende locaties. Naast de vaste locaties kunnen wij u op (bijna) elke locatie in Dordrecht én de rest van Nederland van dienst zijn. Wat dacht u van een event op een buitengewone locatie zoals de Dordtse Biesbosch, de Sterrenwacht of op een oud nostalgisch schip?

FLES&MES denkt ook graag met u mee over de inrichting en aankleding. Een greep uit wat wij voor u kunnen verzorgen: garderobe rekken, statafels, lounge- en zitgelegenheden, (sfeer)verlichting, decoraties & accessoires.

Er zijn tal van mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken, we denken graag met u mee!