Events

Fles & Mes staat u als partner graag bij in het organiseren van een evenement. Wij fungeren als centraal aanspreekpunt, we maken een concept op maat én schakelen snel dankzij ons compacte en creatieve team. Wij werken samen met diverse professionele bedrijven in de evenementenbranche en hebben in de loop der jaren een solide netwerk om ons heen gebouwd. Samen zorgen we voor net dat beetje extra wat uw evenement ècht onderscheidt.

Wat kunt u van ons verwachten op uw evenement?

FLES&MES zorgt onder andere voor een locatie, drank- & foodinvulling, het entertainment, (live)-muziek, verlichting en bijvoorbeeld gastvrouwen/heren. Bovendien is Fles & Mes uw aanspreekpunt voor én tijdens het gehele evenement!

Wilt u zich onderscheiden door uw event extra glans te geven?

Ook daar kan Fles & Mes voor zorgen! Wat dacht u van rondlopende Oestermeisjes, een frietkar op wielen, een complete GIN-tonic bar met een professionele bartender, een DJ met saxofonist of een opvallende Piaggo-koffiekar met de beste cappuccino’s en espresso’s? 

Wilt u meer informatie over wat wij kunnen bieden tijdens een congres of bijeenkomst? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Heeft u professionele culinaire ondersteuning nodig op uw evenement of bijeenkomst? Fles & Mes verzorgt de bedrijfscatering en houdt rekening met uw strakke tijdschema. Daarnaast kan er op elk moment koffie of thee worden uitgeserveerd, fingerfood uitgedeeld worden of een uitgebalanceerde lunch, lopend buffet of diner opgediend. Wij denken daarnaast graag met u mee voor een gepaste locatie voor uw evenement of bijeenkomst.

Kopersevent

Kopersevent

Er worden steeds meer speciale gelegenheden op bouwplaatsen gevierd. Denk aan het slaan van de eerste paal of de opening van een kijkwoning. Het cateringbedrijf Fles & Mes creëert voor zulke speciale momenten op elk mogelijke locatie een feestelijke plek met onder meer zitjes, statafels, een bar en een tent. Wij serveren natuurlijk ook een borrel en een hapje.

Publieksevenement

Publieksevenement

Naast het verzorgen van een evenement waarbij alles tot in de puntjes geregeld is, zijn wij ook onderdeel van een aantal publieke evenementen waaronder Big Rivers, Kerstmarkt Dordrecht en Wantijpop. Onze diensten verschillen van het leveren van tapbier tot glühwein en van een broodje kroket tot een huisgemaakte burger. Fles & Mes is van alle markten thuis!

Wist u dat het Energiehuis en Kinepolis Dordrecht over grote congreszalen beschikken?

En in grandcafé KHOTINSKY, de Raedtskelder en Meetinghouse Dordrecht kunt u perfect samenkomen voor een vergadering of bijeenkomst.

Laat u inspireren op onze locatiepagina!