Events

Fles & Mes staat u als partner graag bij in het organiseren van een evenement. Wij fungeren als centraal aanspreekpunt, we maken een concept op maat én schakelen snel dankzij ons compacte en creatieve team. Wij werken samen met diverse professionele bedrijven in de evenementenbranche en hebben in de loop der jaren een solide netwerk om ons heen gebouwd. Samen zorgen we voor net dat beetje extra wat uw evenement ècht onderscheidt.

Wat kunt u van ons verwachten op uw evenement?

FLES&MES zorgt onder andere voor een locatie, drank- & foodinvulling, het entertainment, (live)-muziek, verlichting en bijvoorbeeld gastvrouwen/heren. Bovendien is Fles & Mes uw aanspreekpunt voor én tijdens het gehele evenement!

Wilt u zich onderscheiden door uw event extra glans te geven?

Ook daar kan Fles & Mes voor zorgen! Wat dacht u van rondlopende Oestermeisjes, een frietkar op wielen, een complete GIN-tonic bar met een professionele bartender, een DJ met saxofonist of een opvallende Piaggo-koffiekar met de beste cappuccino’s en espresso’s? 

Wilt u meer informatie over wat wij kunnen bieden tijdens een congres of bijeenkomst? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Professionele culinaire ondersteuning nodig op uw congres of bijeenkomst? Fles & Mes houdt rekening met uw strakke tijdschema en kan op elk moment koffie of thee uitserveren, fingerfood presenteren of een uitgebalanceerde lunch, lopend buffet of diner opdienen. Wij denken daarnaast graag met u mee voor een gepaste locatie voor uw congres of bijeenkomst.

Kopers event

Kopers event

Steeds vaker worden speciale momenten op de bouwplaats ‘gevierd’. Denk aan het slaan van de eerste paal, de opening van een modelwoning of bij de oplevering. Fles & Mes kan hiervoor op elk mogelijke locatie een feestelijke plek creeeren met zitjes, statafels, een bar en een tent. We serveren daarbij een borrel en een hapje.

Publiek evenement

Publiek evenement

Naast het verzorgen van een event waarbij alles tot in de puntjes is geregeld, verzorgt Fles & Mes ook catering en is het onderdeel van een aantal publieke evenementen waaronder Big Rivers, Kerstmarkt Dordrecht en Wantijpop. Onze diensten variëren van het leveren van tapbier tot glühwein en van een broodje kroket tot een huisgemaakte burger. Fles & Mes is van alle markten thuis!

Wist u dat het Energiehuis en Kinepolis Dordrecht over grote congreszalen beschikken?

En in grandcafé KHOTINSKY, de Raedtskelder en Meetinghouse Dordrecht kunt u perfect samenkomen voor een vergadering of bijeenkomst.

Laat u inspireren op onze locatiepagina!