Event catering in Rotterdam

Bent u op zoek naar een voordelige event catering in Rotterdam en omstreken? Fles & Mes staat u als partner graag bij in het organiseren van uw event. Wij fungeren als centraal aanspreekpunt, we maken een perfect concept op maat én schakelen snel met behulp van ons compacte en creatieve team. Wij werken samen met verschillende professionele bedrijven in de evenementenbranche en hebben gaandeweg een solide netwerk om ons heen gebouwd. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw evenement zich onderscheidt van andere evenementen.

Wat kunt u verwachten van onze event catering in Rotterdam en omstreken?

Het cateringbedrijf Fles & Mes zorgt onder meer voor een geweldige locatie, het entertainment, muziek, verlichting, gastvrouwen of -heren en natuurlijk drank- en foodinvulling. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit warme en koude hapjes zoals bitterballen en Crostini met tapenade en oude kaas of streetfood  zoals pizzapunten of puntzakjes met friet. Wilt u uw event extra glans geven? Ook daar zorgen wij natuurlijk voor! Wij zorgen onder meer voor een friet- of ijskar op wielen, rondlopende Oestermeisjes, een volledige Gin Tonic bar met een professionele bartender en een sierlijke mobiele Piaggio-koffiekar met de lekkerste cappuccino’s en espresso’s?

Bedrijfsevenement

Bedrijfsevenement

Heeft u professionele culinaire ondersteuning nodig op uw evenement of bijeenkomst? Fles & Mes verzorgt de bedrijfscatering en houdt rekening met uw strakke tijdschema. Daarnaast kan er op elk moment koffie of thee worden uitgeserveerd, fingerfood uitgedeeld worden of een uitgebalanceerde lunch, lopend buffet of diner opgediend. Wij denken daarnaast graag met u mee voor een gepaste locatie voor uw evenement of bijeenkomst.

Kopers event

Kopers event

Er worden steeds meer speciale gelegenheden op bouwplaatsen gevierd. Denk aan het slaan van de eerste paal of de opening van een kijkwoning. Het cateringbedrijf Fles & Mes creëert voor zulke speciale momenten op elk mogelijke locatie een feestelijke plek met onder meer zitjes, statafels, een bar en een tent. Wij serveren natuurlijk ook een borrel en een hapje.

Publiek evenement

Publiek evenement

Naast het verzorgen van een evenement waarbij alles tot in de puntjes geregeld is, zijn wij ook onderdeel van een aantal publieke evenementen waaronder Big Rivers, Kerstmarkt Dordrecht en Wantijpop. Onze diensten verschillen van het leveren van tapbier tot glühwein en van een broodje kroket tot een huisgemaakte burger. Fles & Mes is van alle markten thuis!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u uw event catering vlak bij Rotterdam laten verzorgen door Fles & Mes uit Dordrecht? Of wilt u meer informatie over wat wij kunnen bieden tijdens een evenement? Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 078 635 635 8 of een e-mail te sturen naar info@flesenmes.nl. Wij verzorgen met veel liefde en plezier de catering op uw evenement en beantwoorden al uw vragen zo goed mogelijk.

Wist u dat het Energiehuis en Kinepolis Dordrecht over grote congreszalen beschikken?

En in grandcafé KHOTINSKY, de Raedtskelder en Meetinghouse Dordrecht kunt u perfect samenkomen voor een vergadering of bijeenkomst.

Laat u inspireren op onze locatiepagina!