Naast een aantal eigen locaties in Dordrecht en omgeving beschikt Fles & Mes ook over een keur aan locaties in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Rotterdam tot aan de rest van Zuid-Holland.

Laat u inspireren door de locaties op deze pagina! Wij adviseren u graag bij het vinden van een geschikte locatie voor uw gelegenheid. Neem gerust contact met ons op, zodat wij kunnen meedenken met uw wensen.

Fles & Mes catering events beschikt over een zeer bijzondere locatie in de binnenstad van Dordrecht. Een verborgen geheim uit de rijke historie van Dordrecht, gelegen op de meest verrassende locatie: in hartje centrum, onder het Stadhuis.

Een feest, receptie of bedrijfsevenement in een groene oase? Met de TuinExperience heeft Fles & Mes een prachtige buitenlocatie in huis.

Kinepolis is dé bioscoop van Dordrecht, aan het Energieplein tegenover grand café KHOTINSKY.

Naast de nieuwste blockbusters is de bioscoop met zes zalen ook goed geschikt voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten.

Op een unieke locatie is het Meeting House in Dordrecht gevestigd. Dit prachtige Rijksmonument is in het hart van het historische centrum gevestigd. Het Dordtse cateringbedrijf Fles & Mes verzorgt catering op deze toplocatie. Het Meeting House is een inspirerende vergaderlocatie, die bestaat uit diverse vergaderruimtes met elk een geheel eigen uitstraling. Met veel zorg zijn alle historische elementen gecombineerd met eigentijdse details. Uiteraard zijn alle vergaderruimtes voorzien van wifi en de meest moderne audiovisuele middelen.

De diverse ruimtes in het Meeting House Dordrecht

Het Meeting House heeft diverse mooie vergaderruimtes in het gebouw. Alle ruimtes hebben hun eigen unieke uitstraling. De mooie ruimtes in het Meeting House Dordrecht zijn:

  • Creation room
  • Directiekamer
  • Innovation room
  • Herenkamer
  • Lunchruimte
  • Conferentieruimte
  • Vergaderruimte

Het aantal personen dat in een ruimte kan, verschilt per ruimte. Wel geldt er een maximum van 250 personen in het Meeting House voor elke gelegenheid. De ene ruimte is uitermate geschikt om te vergaderen, de andere ruimte is juist weer erg geschikt voor een leuk feestje.

Andere toplocaties in het Meeting House in Dordrecht

Het full-service cateringbedrijf Fles & Mes beschikt niet alleen over het Meeting House Dordrecht, maar ook over andere toplocaties. Bij ons vindt u gegarandeerd de juiste locatie voor elk evenement. In diverse steden en dorpen als Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Alblasserdam kunnen wij voor u de perfecte locatie vinden. Is het een zomerse avond en wilt u lekker barbecueën? Wij kunnen uiteraard ook de barbecue catering voor u verzorgen. Laat het maar aan ons over.

Ga nu voor de perfecte locatie voor uw gelegenheid

Wilt u met collega’s vergaderen in het Meeting House Dordrecht? Wij regelen het voor u! Dankzij ons  grote netwerk van professionele partners kunnen wij een toplocatie als het Meeting House snel voor u regelen. Wacht niet te lang en neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 078 635 635 8. U kunt ook een e-mail naar sturen info@flesenmes.nl. Daarnaast is het zeker mogelijk om langskomen bij ons in het Energiehuis in Dordrecht. Wilt liever lekker thuis borrelen? Bestel dan snel onze luxe borrelbox in de webshop!

Samenkomen in een historisch pand uit de 14e eeuw. ’t Zeepaert; een groot, laatmiddeleeuws huis met een gotisch karakter aan de Wijnstraat in het centrum van Dordrecht. In het gebouw zijn zeven kamers beschikbaar voor o.a. vergaderingen en workshops.

Voel de historie van Dordrecht met een imposant uitzicht als hoogtepunt! De middeleeuwse Grote Kerk van Dordrecht is een gebouw met een rijk verleden, waarvan de oorsprong ligt in de 11e eeuw.

In het pand ‘de Gulden Sleutel’ is sinds eind vorige eeuw een sfeervolle locatie gevestigd voor bijeenkomsten en kleine groepen. De Sleutel is door haar warme uitstraling uitermate geschikt voor besloten bijeenkomsten zoals vergaderingen, meetings, recepties en borrels.

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie? Dan helpen wij u graag zoeken!  Of u nu een pand zoekt met een statige uitstraling, een zaal die apart is, iets groots of juist iets dat intiem en sfeervol is. 

Wanneer u op uw eigen locatie een gelegenheid wilt laten verzorgen dan staat Fles & Mes graag voor u klaar! Zowel op zakelijk gebied als in de privésfeer zijn wij uw ideale partner.