Naast een aantal eigen locaties in Dordrecht beschikt Fles & Mes ook over een ruim netwerk in de omgeving van de Drechtsteden.

Laat u inspireren door de locaties op deze pagina! Wij adviseren u graag bij het vinden van een geschikte locatie voor uw gelegenheid. Neem gerust contact met ons op, zodat wij kunnen meedenken met uw wensen.

Fles & Mes catering events beschikt over een zeer bijzondere locatie in de binnenstad van Dordrecht. Een verborgen geheim uit de rijke historie van Dordrecht, gelegen op de meest verrassende locatie: in hartje centrum, onder het Stadhuis.

  • Brasserie Biezz

Brasserie Biezz  is gelegen naast het Biesbosch Centrum, in het hartje van de Dordtse Biesbosch.
Biezz is een eigen locatie van Fles & Mes catering, en verwelkomt gasten sinds 18 mei 2023.

Bij Biezz kun je genieten van een simpel, maar smakelijk Self-Service Concept.
We geloven in de kracht van zelfbediening: geen poespas, gewoon goed eten, gastvrijheid en een ontspannen sfeer middenin de natuur. Of je nu komt voor een ontspannen ontbijt, een smakelijke lunch of een gezellige borrel, loop door onze shop, kies je gerechten en reken af bij de kassa. Geniet vervolgens van het uitzicht in onze gezellige brasserie of op het ruime terras.

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw (zakelijke) evenement?

Biezz beschikt ook over een besloten ruimte die te boeken is voor diverse gelegenheden. Reserveer de ruimte in combinatie met een van onze arrangementen voor zakelijke bijeenkomsten, recepties, en speciale evenementen. Of wat dacht je van een barbeque op een unieke locatie met prachtig uitzicht op het Nationaal Park De Biesbosch?

We staan klaar om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken en stellen graag een op maat gemaakte offerte op om de mogelijkheden en kosten inzichtelijk te maken. Neem contact met ons op om uw bijeenkomst te plannen en samen iets bijzonders te creëren.

 

Tot ziens bij Brasserie Biezz! | www.biezz.nl


Voel de historie van Dordrecht met een imposant uitzicht als hoogtepunt! De middeleeuwse Grote Kerk van Dordrecht is een gebouw met een rijk verleden, waarvan de oorsprong ligt in de 11e eeuw.

In het pand ‘de Gulden Sleutel’ is sinds eind vorige eeuw een sfeervolle locatie gevestigd voor bijeenkomsten en kleine groepen. De Sleutel is door haar warme uitstraling uitermate geschikt voor besloten bijeenkomsten zoals vergaderingen, meetings, recepties en borrels.

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie? Dan helpen wij u graag zoeken!  Of u nu een pand zoekt met een statige uitstraling, een zaal die apart is, iets groots of juist iets dat intiem en sfeervol is. 

Wanneer u op uw eigen locatie een gelegenheid wilt laten verzorgen dan staat Fles & Mes graag voor u klaar! Ook als u op zoek bent naar een bijzondere locatie helpen wij u graag zoeken!  Of u nu een pand zoekt met een statige uitstraling, een zaal die apart is, iets groots of juist iets dat intiem en sfeervol is. Zowel op zakelijk gebied als in de privésfeer zijn wij uw ideale partner.