Naast een aantal eigen locaties in Dordrecht en omgeving beschikt Fles & Mes ook over een keur aan locaties in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Rotterdam tot aan de rest van Zuid-Holland.

Laat u inspireren door de locaties op deze pagina! Wij adviseren u graag bij het vinden van een geschikte locatie voor uw gelegenheid. Neem gerust contact met ons op, zodat wij kunnen meedenken met uw wensen.

Fles & Mes catering events beschikt over een zeer bijzondere locatie in de binnenstad van Dordrecht. Een verborgen geheim uit de rijke historie van Dordrecht, gelegen op de meest verrassende locatie: in hartje centrum, onder het Stadhuis.

Kinepolis is dé bioscoop van Dordrecht, aan het Energieplein tegenover grand café KHOTINSKY.

Naast de nieuwste blockbusters is de bioscoop met zes zalen ook goed geschikt voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten.

Voel de historie van Dordrecht met een imposant uitzicht als hoogtepunt! De middeleeuwse Grote Kerk van Dordrecht is een gebouw met een rijk verleden, waarvan de oorsprong ligt in de 11e eeuw.

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie? Dan helpen wij u graag zoeken!  Of u nu een pand zoekt met een statige uitstraling, een zaal die apart is, iets groots of juist iets dat intiem en sfeervol is. 

Wanneer u op uw eigen locatie een gelegenheid wilt laten verzorgen dan staat Fles & Mes graag voor u klaar! Zowel op zakelijk gebied als in de privésfeer zijn wij uw ideale partner.

Khotinsky is een uniek grand café gelegen in de oude energiecentrale aan de rand van het centrum van Dordrecht.
De authentieke, industriële kenmerken zijn bewaard gebleven en met een nok van 15 meter heeft de locatie een imposante uitstraling.