Laat de lunch bezorgen bij u op locatie.
Een lunchpakket tijdens een zakelijke bijeenkomst, een uitgebreide lunch met vriendinnen thuis of
een compleet samengesteld arrangement tijdens uw evenement.
Wij informeren en adviseren u graag!

Bent u binnenkort van plan om een warm of koud buffet vlak bij Dordrecht te organiseren op een speciale gelegenheid? Fles & Mes uit Dordrecht helpt u graag. U kunt bij ons zelf uw buffetdiner in Dordrecht samenstellen. Verwen uw gasten met een heerlijk warm of koud buffetdiner op een van onze locaties in Dordrecht. Uiteraard kunnen wij het buffet ook op uw eigen gewenste locatie in Dordrecht verzorgen.

Een smaakvol buffet in Dordrecht en omstreken

Wilt u een smaakvol buffetdiner in Dordrecht met genoeg keuze voor alle gasten op uw evenement of wilt u liever zelf een keuzediner samenstellen? Past een walking dinner met vier tot acht gangen beter bij uw gelegenheid? Geen probleem! Het full-service cateringbedrijf Fles & Mes regelt het voor u. Wij stellen met u een passend arrangement samen. Al onze buffetten zijn gebaseerd op een totaalgewicht van ca. 650 gram per persoon. Dit staat gelijk aan een behoorlijke maaltijd. Indien u een van de bovenstaande keuzebuffetten of speciale buffetten kiest, wordt er alléén bediening ingezet voor het op- en afbouwen van uw catering op de locatie. Een drankarrangement in combinatie met een buffet is inclusief bediening. Het buffetdiner in Dordrecht is inclusief borden, linnen, bestek en toebehoren. Meubilair is apart in te huren. Mocht het zo zijn dat u nog geen geschikte locatie heeft gevonden, dan kunnen wij u op dit gebied natuurlijk ook helpen. Wij beschikken over een aantal eigen locaties.

Laat uw gasten niet langer wachten en bestel het buffetdiner in Dordrecht

Fles & Mes uit Dordrecht verzorgt dolgraag het buffet in Dordrecht op uw gelegenheid. Wij onderscheiden ons onder meer door het persoonlijke contact met de klant, een moderne keuken en een veel keus aan unieke toplocaties in Dordrecht en omstreken. Organiseert u een bedrijfsevenement en wilt u op dat evenement bedrijfscatering? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Neem contact met ons op door te bellen naar 078 635 635 8 of stuur een e-mail naar info@flesenmes.nl. Wij staan u graag te woord!

Wilt u compleet ontzorgd worden en tijd hebben voor uw gasten tijdens uw evenement of bijeenkomst? Met een receptie of feestarrangement neemt het ervaren personeel van Fles & Mes u alle zorg uit handen.

Een ruime keuze aan hapjes , altijd een goede invulling voor uw evenement. Koud of warm, groot of klein, vegetarisch of vlees. Fles & Mes past zich aan uw wensen aan en biedt een breed assortiment. De kleurrijke smakelijke hapjes worden bereid in onze verskeuken en gepresenteerd op fraaie schalen.

Bent u op zoek naar een voordelige en compleet verzorgde kookcursus vlak bij Rotterdam? Bij Fles & Mes uit Dordrecht kunt u gezellig met uw vriendengroep of collega’s een kookcursus in Dordrecht volgen. Onder begeleiding van onze chef-kok bereidt u samen de lekkerste gerechten, waarna u in een sfeervolle ruimte aan tafel gaat om alle bereide gerechten op te eten. De kookworkshop is inclusief binnenlands gedestilleerde drankjes, koffie en thee. Kortom, een super leuk uitje!

Een compleet verzorgde kookcursus nabij Rotterdam

Volg de compleet verzorgde kookcursus in Dordrecht van het cateringbedrijf Fles & Mes met uw familie, vrienden of collega’s. Leer gezellig een dagje met uw vrienden goed koken. Tijdens de cursus leert u onder meer hoe u met gevoel de lekkerste gerechten kunt maken. Ook voor een leuk bedrijfsuitje met als doel teambuilding is onze kookcursus uitermate geschikt. Na deze cursus kunt u voortaan de bedrijfscatering verzorgen. De gehele kookworkshop inclusief het aansluitende diner duurt ongeveer vier uur en is te boeken vanaf twaalf personen. Bij groepen van 25 of meer personen, wordt de groep in tweeën gesplitst. Een groep neemt deel aan de kookcursus in Dordrecht en de andere groep neemt deel aan een productproeverij naar keuze. De kookcursus nabij Rotterdam vindt plaats in de Raedtskelder in Dordrecht. Deze toplocatie is één van de meest sfeervolle locaties van Dordrecht.

Boek nu uw kookworkshop bij ons

Heeft u minimaal twaalf vrienden, familieleden of collega’s overgehaald om deel te nemen aan de kookcursus vlakbij Rotterdam? Dat is mooi! U hoeft nu alleen nog de cursus te boeken. Om te boeken, stuurt u een e-mail naar info@flesenmes.nl. Wilt u liever bellen? Pak uw telefoon en bel naar 078 635 635 8. Natuurlijk kunt u ook gezellig langskomen in het Energiehuis in Dordrecht. Onder het genot van een lekker hapje en een drankje kunt u de kookcursus boeken. Wilt u graag diner voor thuis? Bekijk dan onze webshop.

Wilt u de barbecue catering nabij Rotterdam en Dordrecht graag door iemand anders laten verzorgen? Schakel dan meteen het Dordtse full-service cateringbedrijf Fles & Mes. Wij dragen graag ons steentje bij. Wij regelen vlees en vis, diverse salades en andere heerlijke bijgerechten, het servies en alle barbecuebenodigdheden en bezorgen het gratis bij u op locatie. Uw enige taak is zorgen voor voldoende personen.

Een compleet verzorgde barbecue catering dicht bij Rotterdam en Dordrecht

Geniet van de zon met lekker barbecuevlees en -vis op uw bord en laat het full-service catering bedrijf Fles & Mes uit Dordrecht het werk doen. Wij nemen graag de werkzaamheden uit uw handen en verzorgen deze bijzondere gelegenheid met ons enthousiaste team van koks en bediening. Met onze barbecuearrangementen of zomerbuffetten verwent u uw gasten met kleurrijke en zomerse gerechten. Al onze buffetten worden afgeleverd inclusief servies en bestek. Daarnaast kunnen wij ook de afwas voor u uit handen nemen, een BBQ regelen en eventueel meubilair verzorgen.

Boek nu uw barbecue catering om en nabij Rotterdam en Dordrecht

Neem contact met ons op als u de barbecue catering nabij Rotterdam en Dordrecht wil uitbesteden. Wij doen het graag voor u. U kunt gezellig lanskomen bij ons in het Energiehuis in Dordrecht. Heeft u geen tijd om even langs te komen? U kunt ook bellen naar 078 635 635 8 of een e-mail sturen naar info@flesenmes.nl. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u een andere vraag, opmerking of wilt u bijvoorbeeld catering aan huis in de buurt van Rotterdam? Ook dan kunt u contact met ons opnemen of kijk in onze webshop.

Bij catering waar dranken niet ‘standaard’ wordt verzorgd, kunnen wij u volledig ontzorgen. Fles & Mes levert de dranken, het glaswerk en verzorgt de bediening.