Fles & Mes is gevestigd in het Energiehuis. Het Energiehuis ligt aan de rand het centrum van Dordrecht. Via de plattegrond van Google maps of via 9292.nl kunt u uw route bepalen.

Parkeren

Parkeren kan in parkeergarage Energiehuis. Het tarief €1,30 per uur.

U kunt ook, in beperkte mate, parkeren op het Energiehuis terrein. Het gebied Energiehuis en omgeving is in ontwikkeling. Het Energiehuis, Schouwburg Kunstmin, Villa Augustus en de bioscoop zorgen voor meer bezoekers aan het gebied. Op het Energiehuisterrein geldt een tarief van € 1,50 per uur.

In de parkeergarage is ook een overdekte fietsenstalling aanwezig. De fietsenstalling is dagelijks van 07.30 tot 01.30 uur geopend. Na 01.30 uur kunt u zich bij de rolpoort melden, waar een intercom aanwezig is. Na aanmelding via de intercom wordt door een beheerder op afstand de rolpoort geopend en kan u uw fiets uit de stalling halen.

Routebeschrijving naar Parkeerterrein Energiehuis
Vanaf de A15 komend op de N3 (randweg) Neem afslag 23 ‘Dordrecht Centrum’ en volg vervolgens de borden ‘Centrum’. Sla op het kruispunt met de Oranjelaan (stoplichten) rechtsaf. Sla bij het volgende stoplicht linksaf de Noordendijk op. De borden P-Energiehuis wijzen u verder de weg.

Vanaf de A16 vanuit Rotterdam
Neem de rechtertunnelbuis van de Drechttunnel. Neem afslag 21 ‘Dordrecht’. Sla bij de stoplichten rechtsaf: u rijdt nu op de Laan der Ver. Naties die overgaat in de Dokweg. Ga het spoorviaduct onderdoor en sla vervolgens bij de stoplichten rechtsaf. U vervolgt de weg langs het station. Neem op de rotonde de tweede afslag. Sla bij de stoplichten vervolgens rechtsaf en ga daarna direct links de Oranjelaan op. Bij de tweede stoplichten slaat u linksaf, de Noordendijk op. De borden P-Energiehuis wijzen u verder de weg.

Voor het gebruik van navigatie is de juiste aanduiding: Energiehuisplein, Dordrecht.

Openbaar vervoer

Vanaf Dordrecht centraal station is het Energiehuis te bereiken met buslijn 10 (halte Energiehuisplein) en buslijnen 3, 4 en 14 (halte Noordendijk). Steek bij Halte Noorderdijk de weg over de Noordendijk in. Het Energiehuis bevindt zich aan uw rechterzijde.