Een buffet in Dordrecht

Bent u binnenkort van plan om een warm of koud buffet vlak bij Dordrecht te organiseren op een speciale gelegenheid? Fles & Mes uit Dordrecht helpt u graag. U kunt bij ons zelf uw buffetdiner in Dordrecht samenstellen. Verwen uw gasten met een heerlijk warm of koud buffetdiner op een van onze locaties in Dordrecht. Uiteraard kunnen wij het buffet ook op uw eigen gewenste locatie in Dordrecht verzorgen.

Een smaakvol buffet in Dordrecht en omstreken

Wilt u een smaakvol buffetdiner in Dordrecht met genoeg keuze voor alle gasten op uw evenement of wilt u liever zelf een keuzediner samenstellen? Past een walking dinner met vier tot acht gangen beter bij uw gelegenheid? Geen probleem! Het full-service cateringbedrijf Fles & Mes regelt het voor u. Wij stellen met u een passend arrangement samen. Al onze buffetten zijn gebaseerd op een totaalgewicht van ca. 650 gram per persoon. Dit staat gelijk aan een behoorlijke maaltijd. Indien u een van de bovenstaande keuzebuffetten of speciale buffetten kiest, wordt er alléén bediening ingezet voor het op- en afbouwen van uw catering op de locatie. Een drankarrangement in combinatie met een buffet is inclusief bediening. Het buffetdiner in Dordrecht is inclusief borden, linnen, bestek en toebehoren. Meubilair is apart in te huren. Mocht het zo zijn dat u nog geen geschikte locatie heeft gevonden, dan kunnen wij u op dit gebied natuurlijk ook helpen. Wij beschikken over een aantal eigen locaties.

Laat uw gasten niet langer wachten en bestel het buffetdiner in Dordrecht

Fles & Mes uit Dordrecht verzorgt dolgraag het buffet in Dordrecht op uw gelegenheid. Wij onderscheiden ons onder meer door het persoonlijke contact met de klant, een moderne keuken en een veel keus aan unieke toplocaties in Dordrecht en omstreken. Organiseert u een bedrijfsevenement en wilt u op dat evenement bedrijfscatering? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Neem contact met ons op door te bellen naar 078 635 635 8 of stuur een e-mail naar info@flesenmes.nl. Wij staan u graag te woord!